По-русски
Informācijas tālruņi: 28816377, 28816577 Bezmaksas piegāde Rīgā*
Preču katalogs Mobilie telefoni, Foto tehnika, Video tehnika, Televizori, Datortehnika, Spēļu konsoles, Droni, Sadzīves tehnika, Mazā sadzīves tehnika, Mājas elektronika, Kondicionieri un sausinātāji, Siltumtehnika, Sports un atpūta, Makšķerēšana un medības, Dārzam un mājai, Navigācijas ierīces, Monitori, Biroja tehnika, Mēbeles, Būvniecībai, Santehnika, LEGO konstruktori, Drošības iekārtas, Pulksteņi

×
Mobilie telefoni
Foto tehnika
Video tehnika
Televizori
Datortehnika
Spēļu konsoles
Droni
Sadzīves tehnika
Mazā sadzīves tehnika
Mājas elektronika
Kondicionieri un sausinātāji
Siltumtehnika
Sports un atpūta
Makšķerēšana un medības
Dārzam un mājai
Navigācijas ierīces
Monitori
Biroja tehnika
Mēbeles
Būvniecībai
Santehnika
LEGO konstruktori
Drošības iekārtas
Pulksteņi
 
  Autorizācija
Ievadiet lietotāja vārdu
Vēlama parole (vismaz 8 simboli)
 
Sportistiem
Meklēt
Garmnin Forerunner 910XT HRM Laba cena! spēkā 18.04.2024
Cena:
333 €
 
 
Pirmā iemaksa
Līzinga termiņš
Pirmā iemaksa

Ikmēneša maksājums

(*aptuvens aprēķins)

 Apraksts
  • Premium sirds ritma jostiņa
  • Peldēšanai, riteņbraukšanai un skriešanai. Precīziem datiem un detaļām. Garmin Forerunner 910XT ir vienīgais viss-vienā, ar GPS aprīkotais pulsometrs, kas uzrāda precīzus peldēšanas datus, un mēra distanci, tempu, augstumu virs jūras līmeņa un sirds ritmu kad Jūs skrienat vai braucas ar velosipēdu. Tas ir ērts, ar ērtu siksniņu un viegli salasāmu displeju.
  • Forerunner 910XT ir dizainēts atvērtiem ūdeņiem un baseiniem, tas ir ūdens izturīgs līdz 50m. Tas ir pirmais Garmin multisportu pulsometrs ar plašiem peldēšanas mērījumiem, kā, piemēram, peldēšanas distanci, vēziena identifikāciju, vēzienu skaitu un baseina garumu.
  • Tā kā Forerunner 910XT ir aprīkots ar GPS, Jūs varēsiet apskatīt kartē savu ceļu, Garmin bezmaksas mājaslapā Garmin Connect™. Tas Jums palīdzēs analizēt Jūsu peldēšanu un piemērot pareizo tehniku.
  • Automātiskā multisporta funkcija ļauj pārslēgties starp sporta veidiem ar vienu pogas spiedienu, un tādā veidā Jūs nezaudēsiet nevienu sekundi šajā procesā. Ar ātrās pārslēgšanās siksniņu (iegādājama atsevišķi) būs viegli pārsligt 910XT no rokas uz velosipēdu.
  • Uz sauzemes, Forerunner 910XT piedāvā daudzas spēcīgo velodatoru un rokas pulsometru funkcijas, lai precīzi uzņemtu Jūsu laiku, distanci, ātrumu un tempu. 910XT ir pirmā multisportu ierīce ar barometrisku augsstuma mērītāju, kas piedāvā augstas precizitātes paaugstinājuma datus, iekļaujot stāvumu, nogāzi un slīpumu. Vibrācijas signāli klusi atgādinās par barības vielu uzņemšanu, vai sniegs atbalstu, kā noturēties sava mērķa sasniegšanas plāna. Šīs spēcīgās funkcijas un spēcīgā baterijas izturība (līdz 20 stundām), padara 910XT ideāli piemērotu atlētiem, kas trenējas ultra distancēm vai "iron" sacensībām.
  • Forerunner 910XT var tikt aprīkots ar ANT+ sensoriem, kā, piemēram, ātruma/kadences sensoriem, ar premium sirds ritma jostiņu (iekļauta HRM komplektācijā). Jūs varat savienot 910XT arī ar citu ANT+ sirds ritma jostu.
  • Mēriet savu svaru, ķermeņa tauku daudzumu, ķermeņa ūdens līmeni un sešus citus mērījumums, savienojot 910xt ar Tanita BC-1000 ķermeņa masas analizatoru. Lasījumi tiks saglabāti Forerunner 910XT un pēc tam automātiski pārsūtīti uz Garmin Connect, kad pulsometrs būs uztveres rādiusā.
  • Sasniedziet maksimālo katrā treniņā, to augšuplādējot uz Garmin Connect, kur Jūs varat aplūkot savu aktivitāti kartē, un apskatīt detalizētus mērījumus. Izmantojiet Garmin Connect, lai plānotu jaunus ceļus, ieplānotu jaunus treniņus un lai mācītos no citu atlētu pieredzes. Ar maģisto ANT+ bezvadu tehnoloģiju un mazo USB uztvērēju, kas ir 910XT komplektācijā, Jūsu treniņa dati tiks automātiski pārsūtīti un augšuplēdēti uz Garmin Connect, kad pulsometrs būs uztveres rādiusā. Tehnoliģia ir savienojama gan ar MAC, gan ar PC datoriem.
mss

Ražotāja aprakstsGarmnin Forerunner 910XT HRM
 Datu lapa (tehniskie parametri)
Ierīces izmēri (W x H x D) cm 5.4 x 6.1 x 1.5
Displeja izmērs (W x H) cm 3.3 x 2.0
Displeja izšķirtspēja (W x H) pixels 160 x 100
Baterijas tips Lithium ion
Baterijas darbības laiks (stundās) 20
Ūdens drošība 50 ģ
GPS augsta jūtība +
Svars (gr) 72
Garantija (gads) 2


Copyright © 2005
Interneta veikala discover.lv informācijas kopēšana un pārpublicēšana bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta. Autortiesības
Distances līguma noteikumi un atteikuma tiesības
Теl. (+371) 28816377, (+371) 28816577
E-mail: info@discover.lv

Šodien ir: 18.04.2024
Visi veikala piedāvājumi spēkā: 18.04.2024